Hvorfor Bog med os

Garanteret priser

Centralvarme

Private Garden

Direkte telefon

Velkommen til
Hotel Atlantide, Venedig

Hotel Atlantide er et fantastisk 2-stjernet hotel ,af Elma Hotel-gruppen beliggende i Cannaregio distriktet i Venedig i gåafstand fra Santa Lucia Banegården og Grand Canal. Hvis du er på udkig efter et billigt hotel i Venedig nær Piazzale Roma så er vi budget hotellet for dig.

Flersprogede personale

Vores flersprogede personale er højtuddannet, erfarne og tilbyder en personlig kontakt og står til din rådighed med en høj standard for professionel service.

For det ideelle sted til økonomiske priser, tilbyder dette pragtfulde hotel på kanten af den smukke Canal Grande, med rig mulighed for transport til hele den fantastiske by Venedig, klienter mulighed for en rejse, som du vil huske for evigt.

Et minuts gang ned af Lista di Spagna tager dig til den første station af Gondolier eller Vand Taxi, samt Banegården hvis du vil tage ture længere væk. Piazzale Roma er kun ti minutters gang mod syd eller en kort tur med vand transport, herfra kan du finde offentlig transport til alle dele af det magiske netværk af kanaler og turistkort er frit tilgængelig i hotellets reception.

De berømte seværdigheder i Venedig er alle inden for gåafstand: den spektakulære Rialtobro, Piazza San Marco - centrumet for mange af Venedigs berømte festivaler og særlige arrangementer, og den berømte venetianske Casino (ingang til dette , er inkluderet i din reservation med Hotel Atlantide ) for blot at nævne nogle få.

Hvor er vi

Ideelt beliggende kun få øjeblikke væk til fods fra Santa Lucia Banegården (kun 100m), erHotel AtlantideVenedig omgivet af en klynge af charmerende gader og passager lige ud fra den pragtfulde Lista di Spagna i det meget eftertragtede område Cannaregio.

Dette attraktive distrikt døbt 'Porten til Venedig' er den pulserende passage fra omverdenen ind i det magiske netværk af kanaler i byens centrum.

Et stenkast fra fortryllende Ponte degli Scalzi - den smukke første bro, der tager os over Grand Canal i det flydende hjerte af byen - giver Hotel Atlantide den perfekte beliggenhed til en overkommelig pris.

For dem, der ønsker at opleve Venedig og en ferie for livet, men til en overkommelig pris, der ikke sjusker med kvaliteten, Book i dag på Hotel Atlantide eller endog på ethver af vores Elma Hoteller.

Værelser og Service

Hotel Atlantide kan nemt tilpasses til hvilken som helst kombination af gruppe med 14 værelser til rådighed som enten er et dobbelt eller enkelt værelse. Hotellet er for nylig blevet fuldstændig renoveret og istandsat og er stilfuldt indrettet og møbleret.

(Se venligst vores Foto Galleri side for en mere visuel repræsentation.) På trods af den smukke indretning og inventar har gæster også alle de moderne bekvemmeligheder og kan nyde vores:

  • Privat en-suite brusebad med hårtørrer og badeværelses kit

  • Badeværelses Alarm for vores ældre eller skrøbelige gæster

  • Centralvarme og blæser

  • Farve Tv

  • Direkte telefon

  • Pengeskab

  • Morgenmad af Italiensk stil

  • Hotellets private have til at slappe af i

Elma Hotels Group

Hotel Atlantide i Venedig, tilbyder gæsterne den bedste af 2-stjernet indkvartering med den allerbedste kvalitet og værdi for pengene i en af de mest fortryllende byer i verden. Denne fantastiske by er et levende centrum for aktivitet og antik skønhed med et stort antal af internationale arrangementer og festivaler hvert år. For familier eller par på et budget, tilbyder Hotel Atlantide en finere service, komfort og indbydende atmosfære, end man ville forvente at finde for denne pris. En del af Elma Hotels Group, er deres etos at tilbyde den høje kvalitet, som man ville forvente ved store eksklusive hoteller, men i den anden ende af markedet med mindre og mere beskedne bygninger. Du kan derfor være sikker på , at når du besøger et af Elma Hotel gruppens hoteller, er dit velbefindende og komfort den højeste prioritet.

uparrow